Nu händer det grejer.

Till att börja med får vi konstatera att vi kanske är sämst i hela världen på att uppdatera vår sida. Med det sagt går vi rakt på nyheterna:

Under sommaren har vi spelat in två nya stänkare, Diamant och en ännu namnlös rackare som går under arbetsnamnet Grafit…Vi fastnade i nån form av soulsvängig punkeufori och tog hjälp och av Max (trombon) och Maria (trumpet) från Skaru för att få till det rätta blåssvänget. Sen fick vi körhjälp av Reidar (Antipati och Kvarteret) och Jonis och Nicke från Obey the suits och Ligisterna. Just nu håller Stefan på att slipa på de sista detaljerna och sen får vi se vad som händer med dem. Om någon vill släppa dem på en vinylsjua eller split så är vi självklart intresserade, hursomhelst så kommer låtarna med största sannolikhet att dyka upp på Spotify, itunes och Youtube relativt snart.

Vi har också blivit med basist! Förra veckan anslöt Thomas Wallander i replokalen och även om vi var fruktansvärt ringrostiga (det är alltid lite pinsamt när den nya killen kan låtarna bäst av alla) så verkar det ha uppstått någon form av kemi eftersom Thomas lämnade en del prylar i lokalen. Vi tolkar det som ett tecken på att han tänker komma tillbaka. Thomas har tidigare mosat fyrsträngsyxa i metalkonstellationer som Sins of omission och Construcdead, men eftersom han förmodligen har en av landets största samlingar av Böhse Onkelz-tishor så känner vi att han hjärtat på rätt ställe!

Ovannämde Reidar har också för avsikt att hoppa in och hjälpa till med olika instrument i mån av tid och med de två pusselbitarna på plats hoppas vi på att kunna dyka upp på en eller annan scen framöver.

På tal om just det är det också bekräftat att vi är det första klara bandet till Undertakers/Bastardized 3:s releaseparty den 25:e maj 2013. Platsen för detta evenemang är Kuggnäs motorgård utanför Nyköping och fler grymma band tillkommer garanterat! Mer info om detta följer.

%d bloggare gillar detta: