Nya knektar?!?

Saker och ting förändras, allt är inte som det varit. Hyrda Knektar började som ett kompband (Stefan Lundblad och Hyrda Knektar) med inlånta musiker. Så småningom blev det ett enmansprojekt bestående av just Stefan Lundblad själv. Rörigt? Håll i dig, det blir rörigare ändå.
Stefan bildade tillsammans med tre andra killar bandet Born Frustrated som efter en kort karriär (en singel och en EP) gick i graven. Ur askan reser sig nu (nya) Hyrda Knektar, ett band, en duo, en vision – kalla det vad du vill. För närvarande består Hyrda Knektar av Stefan Lundblad och Markel Månson och vi letar inte aktivt efter ytterligare medlemmar, vi tar dagen som den kommer, det blir lite som det blir helt enkelt. Så småningom dyker vi säkert upp på en scen nära dig, antingen med fasta Knektar eller inlånta Knektar. Ett är dock säkert, Hyrda Knektar går en ny gryning till mötes. En EP med nytt material samt nyinspelningar av ett par gamla låtar släpps inom kort! Håll utkik här för mer info, vi kommer löpande posta bilder, nyheter och rapportera framgångar såväl som motgångar.
Väl mött!

//(Nya) Hyrda Knektar

%d bloggare gillar detta: